Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red Velvet
1h 20 min
El mejor pastel de chocolate
1h
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Garibaldis de chocolate
50min
Galletas de mermelada
1h 30 min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2h 20min
Fondant de malvavisco
2h 15 min
Betún de queso crema
5 Min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Pizza
1h