Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 165 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar glass, cernida
- 60 g de cocoa en polvo
- 45 g de crema ácida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 12646 kJ / 3011 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 324 g
- Tłuszcz
- 196 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de queso crema
5 Min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30 min
Betún de vainilla
5 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Betún de queso crema
5 Min
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Betún de mantequilla básico
10 Min
Pastel double fudge
3 Std.
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pay de queso
6 godz.