Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Betún de mantequilla básico
10min
Fondant
15min
Pastel double fudge
3h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
45 min
Betún de chocolate
10min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Ganache de chocolate
35min
Betún de ganache de chocolate
12h
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45 min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min