Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolate amargo en trozos
-
80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
14 mg
Białko
3 g
Kalorie
1016 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
IDEAS SENCILLAS
164 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Trufas + caja de chocolate rosa
30 min
Curd de limón TM6
20 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Glaseado blanco
2 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Masa sablé
10 min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Masa sablé
10 min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Ganache de chocolate
15 min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
El mejor pastel de chocolate
1 godz.