![Glaseado de chocolate (ganache) Glaseado de chocolate (ganache)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/db0215fb-384e-436e-b747-01617a74c492/Derivates/5e817a59-8a95-4a7c-85e3-c8289cea0d2d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Masa sablé
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Blondies
35 min
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2h 30 min
Esponja de chocolate al vapor
30 min
Glaseado blanco
2h
Ganache de chocolate
45 min
Ganache de chocolate
35 min
Cobertura de chocolate blanco y queso
20 min
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min
Alfajores
1 Std. 30 Min