Glaseado de chocolate (ganache)

Glaseado de chocolate (ganache)

5.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g

Składniki

  • 100 g de chocolate amargo en trozos
  • 80 g de crema para batir (30-40% grasa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 50 g

Sód 14 mg
Białko 3 g
Kalorie 1016 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...