Urządzenia i Akcesoria
Surówka wielowarzywna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
330 g białej kapusty pokrojonej na 5 cm kawałki
-
80 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
80 g czerwonej cebuli pokrojonej na kawałki
-
65 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
65 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
65 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
-
15 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
25 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
-
5 g miodu5 g cukru
-
1 łyżeczka soli
-
¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
25 g oliwy z oliwek
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
299.6 mg
Białko
1 g
Kalorie
259.7 kJ /
62.1 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Coleslaw
15 min
Surówka brokułowa wiosenna
10 min
Surówka z młodej kapusty
20 min
Surówka z kalarepy i marchewki
10 min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 min
Surówka brokułowa całoroczna
10 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z czerwonej kapusty
15 min
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min