
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 400 g jabłek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1 mg
Białko
0 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 Min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 Min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 Min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 Min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 Min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 Min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 Min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min