Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)

Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)

4.8 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • 500 g wody
  • 200 - 400 g jabłek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki

Wartości odżywcze na 100 g

Sód 1 mg
Białko 0 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...