Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)

4.5 149 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
    350 - 800 g
    350 - 800 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej, lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 37 kcal / 154 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...