Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
TM6 TM5

Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)

4.8 (137 ocen)

Składniki

  • 500 g wody
  • 500 - 800 g zielonych szparagów, bez twardych końcówek
    lub 500 - 800 g białych szparagów, obranych, bez twardych końcówek

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
87 kJ / 21 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.4 g
Sód
0 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy