Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g kalkoenborst filet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)
- 7 - 8 takjes koriander
- 60 g uien, doormidden gesneden
- 1 tl fijn zout
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl gemalen cayennepeper
- plantaardige olie, om te frituren
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Valentijnkoekjes met aardbei
Brak ocen
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Aardbeienijsjes
12h 15 min
Muffins met chocoladechips
1 Std.