Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g kalkoenborst filet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)
- 7 - 8 takjes koriander
- 60 g uien, doormidden gesneden
- 1 tl fijn zout
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen gember
- ½ tl gemalen cayennepeper
- plantaardige olie, om te frituren
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Pitabrood
2h
Champagne crème cake
Ninguna valoración
Gazpacho met kers en munt
Ninguna valoración
Drie soorten melk cake
Ninguna valoración
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Mojito
10min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min