Ceviche aromatizado

Ceviche aromatizado

3.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 porciones

Składniki

  • 1000 g de filetes de pescado (Tilapia), congelado
  • 200 g de cebolla morada en trozos
  • 1 chile habanero o manzano, desvenado
  • 10 aceitunas verdes rellenas (reservar 2 cucharadas de la salmuera)
  • 4 ramitas de cilantro sólo las hojas
  • ½ pimiento rojo desvenado, cortado en juliana
  • 1500 g de agua
  • 1 cdita de orégano fresco
  • 40 g de jugo de limón
  • 15 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de comino en polvo
  • 60 g de vinagre de chile
  • 1 cdita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 24 g
Kalorie 638 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...