
Urządzenia i Akcesoria
茄汁豬肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
沙拉油10 克
-
梅花火鍋肉片200 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
青椒 切絲200 克
-
蕃茄醬4 大匙
-
米酒2 大匙
-
烏醋½ 大匙
-
糖1 大匙
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
467 kcal /
1956 kJ
Białko
16.9 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan