炒烏龍麵

炒烏龍麵

4.5 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 豬肉絲
    60 克
  • 米酒
    2 茶匙
  • 醬油 (含醃漬和拌炒用)
    5 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • 洋蔥 ,切絲
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    30 克
  • 小白菜 ,切段(約3公分)
    100 克
  • 新鮮黑木耳 ,切絲
    30 克
  • 魚板 ,切絲
    30 克
  • 150 克
  • 烏醋
    ½ 大匙
  • 烏龍麵 ,略為剝散
    400 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 408 kcal / 1709 kJ
Białko 19.11 g
Tłuszcz 9.78 g
Węglowodany 62.57 g
Błonnik 1.99 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...