Asian-Style Sautéed Rice
TM6 TM5

Asian-Style Sautéed Rice

3.5 (4 oceny)

Składniki

Sauce

  • 1 ½ oz tamari sauce
  • 2 oz mirin
  • 1 - 2 tsp grated fresh ginger, to taste

Rice, Veggies and Egg

  • 10 oz long-grain white rice
  • 35 oz water
  • 3 oz carrots, sliced on the bias
  • 2 oz sugar snap peas, cut on the bias
  • 4 large eggs
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp white pepper
  • 4 green onions, cut on a bias
  • ½ oz cilantro leaves, chopped

Sauté

  • 1 oz sesame oil
  • 1 garlic clove, sliced
  • 2 oz Chinese sausage, precooked, diced (⅛ in.) (opcjonalnie)
    lub 2 oz salami, diced (⅛ in.) (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1464 kJ / 350 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
1 g
Sód
875 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy