Urządzenia i Akcesoria
Asian-Style Sautéed Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Sauce
-
tamari sauce1 ½ oz
-
mirin2 oz
-
grated fresh ginger to taste1 - 2 tsp
Rice, Veggies and Egg
-
long-grain white rice10 oz
-
water35 oz
-
carrots sliced on the bias3 oz
-
sugar snap peas cut on the bias2 oz
-
large eggs4
-
salt½ tsp
-
white pepper½ tsp
-
green onions cut on a bias4
-
cilantro leaves chopped½ oz
Sauté
-
sesame oil1 oz
-
garlic clove sliced1
-
2 oz salami, precooked, diced (⅛ in.)Chinese sausage (opcjonalnie) precooked, diced (⅛ in.)2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
875 mg
Białko
11 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saucy Sautés
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Baked Spinach and Eggs
35 min