Urządzenia i Akcesoria
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
rosemary leaves only2 stalks
-
salt2 tsp
-
water30 oz
-
32 oz baby gold potatoes, (approx. 2 in)baby red potatoes (approx. 2 in)32 oz
-
prosciutto thinly sliced5 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
white cheddar cheese cubed2 oz
-
sour cream5 oz
-
dried chili flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Shrimp Scampi
40 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Baked Crab Dip
15 min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
Chicken Marsala
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min