Urządzenia i Akcesoria
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
rosemary leaves only2 stalks
-
salt2 tsp
-
water30 oz
-
32 oz baby gold potatoes, (approx. 2 in)baby red potatoes (approx. 2 in)32 oz
-
prosciutto thinly sliced5 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
white cheddar cheese cubed2 oz
-
sour cream5 oz
-
dried chili flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Baked Crab Dip
15 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken Marsala
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min