Urządzenia i Akcesoria
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
16 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
rosemary leaves only2 stalks
-
salt2 tsp
-
water30 oz
-
32 oz baby gold potatoes, (approx. 2 in)baby red potatoes (approx. 2 in)32 oz
-
prosciutto thinly sliced5 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
white cheddar cheese cubed2 oz
-
sour cream5 oz
-
dried chili flakes (opcjonalnie)½ tsp
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Baked Crab Dip
15 min