
Urządzenia i Akcesoria
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji
Składniki
-
czekolady deserowej pokrojonej na kawałki (patrz wariant)150 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu150 g
-
mleka (opcjonalnie)10 - 30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
88.4 kcal /
369.9 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
5.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2 godz. 25 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min