Polewa czekoladowa do tortu (drip)

Polewa czekoladowa do tortu (drip)

4.0 217 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji

Składniki

  • 150 g czekolady deserowej pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
  • 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 10 - 30 g mleka (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 5.4 mg
Białko 0.9 g
Kalorie 369.9 kJ / 88.4 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...