
Urządzenia i Akcesoria
Puszysty sernik z mlekiem w proszku
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
16 porcji
Składniki
-
herbatniki typu Petit Beurre (ok. 100 g)18 - 22
-
masło miękkie, do przyklejenia herbatników
-
jajek6
-
soli¼ łyżeczki
-
cukru180 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)1000 g
-
oleju180 g
-
mleka350 g
-
mleka w proszku200 g
-
budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru (2 opakowania)80 g
-
cukier puder do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
426 kcal /
1785 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
170.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKANOC
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto à la 3Bit® (bez pieczenia)
9 Std. 45 Min
Ciasto słonecznikowiec
9 Std.
Sernik skubany
1 Std. 30 Min
Ciasto łabędzi puch
5 Std. 30 Min
Sernik Izaura
2 Std.
Ciasto Metrowiec
7 Std.
Sernik na biszkoptowym spodzie
2 Std. 50 Min
Sernik wiedeński
9 Std. 45 Min
Sernik bananowy
7 Std. 55 Min
Sernik gotowany
7 Std. 40 Min
Ciasto Rafaello
8 Std. 30 Min
Sernik kokosowo-czekoladowy
10 Std. 25 Min