
Urządzenia i Akcesoria
Puszysty sernik z mlekiem w proszku
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
16 porcji
Składniki
-
herbatniki typu Petit Beurre (ok. 100 g)18 - 22
-
masło miękkie, do przyklejenia herbatników
-
jajek6
-
soli¼ łyżeczki
-
cukru180 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)1000 g
-
oleju180 g
-
mleka350 g
-
mleka w proszku200 g
-
budyniu śmietankowego, w proszku bez cukru (2 opakowania)80 g
-
cukier puder do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
426 kcal /
1785 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
170.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKANOC
12 Przepisów
Polska
Polska