
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g malin, świeżych
lub 250 g malin, mrożonych (patrz wskazówka) - 30 - 40 g cukru
- 1 łyżeczka żelatyny w proszku
- 1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej
- 3 łyżki zimnej wody
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 59.3 kJ / 14.2 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1j
Krem Oreo® do tortów
14h
Krem limonkowy do tortów
55 Min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Żelka mango do tortów
3 Std. 25 Min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min