Urządzenia i Akcesoria
Frużelina malinowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 porcji
Składniki
-
250 g malin, mrożonych, (patrz wskazówka)250 g malin, świeżych
-
30 - 40 g cukru
-
1 łyżeczka żelatyny w proszku
-
1 łyżeczka skrobi ziemniaczanej
-
3 łyżki zimnej wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
0.5 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
59.3 kJ /
14.2 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PYSZNE TORTY II
24 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem Oreo® do tortów
14 godz.
Krem limonkowy do tortów
55 min
Żelka mango do tortów
3 godz. 25 min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 godz. 10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1 godz.
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 godz.
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.