
Urządzenia i Akcesoria
Sobremesa de abóbora com crocante de noz
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 doses
Składniki
Crocante de noz
-
noz100 g
-
manteiga s/ sal30 g
-
natas10 g
-
açúcar amarelo30 g
Sobremesa de abóbora
-
abóbora (manteiga ou Hokkaido, etc.), cortada em pedaços750 g
-
açúcar200 g
-
cravinhos2
-
sumo de laranja (1 unid. aprox.)40 g
-
bolachas de manteiga5
-
kaymak (ver dica)150 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
717.6 kcal /
3002.4 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
87.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
502.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viajar para a Turquia
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia