
Urządzenia i Akcesoria
Lanternas de pimentos recheados
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses
Składniki
-
pimentos (200 g cada aprox.)4
-
salsa só as folhas4 pés de
-
queijo parmesão cortado em pedaços100 g
-
alho1 dente de
-
cebola30 g
-
aipo30 g
-
cenoura30 g
-
azeite30 g
-
peito de frango s/ pele picado300 g
-
ovos2
-
pão ralado40 g
-
sal¾ c. chá de
-
pimenta preta1 pitada de
-
queijo scarmoza fumado cortado em palitos (5 mm x 5 cm aprox.)50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
414 kcal /
1732.3 kJ
Białko
30.1 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
15.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
870.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia