Lanternas de pimentos recheados

Lanternas de pimentos recheados

3.7 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 doses

Składniki

  • pimentos (200 g cada aprox.)
    4
  • salsa só as folhas
    4 pés de
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    100 g
  • alho
    1 dente de
  • cebola
    30 g
  • aipo
    30 g
  • cenoura
    30 g
  • azeite
    30 g
  • peito de frango s/ pele picado
    300 g
  • ovos
    2
  • pão ralado
    40 g
  • sal
    ¾ c. chá de
  • pimenta preta
    1 pitada de
  • queijo scarmoza fumado cortado em palitos (5 mm x 5 cm aprox.)
    50 g
    50 g queijo, duro, (Edam, Cheddar, etc.), cortado em palitos (5 mm x 5 cm aprox.)

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 414 kcal / 1732.3 kJ
Białko 30.1 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 15.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Sód 870.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...