Bacalhau ao vapor com salada de cherovia e molho de laranja

Bacalhau ao vapor com salada de cherovia e molho de laranja

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 doses

Składniki

  • cebola roxa
    100 g
  • laranjas (raspa e sumo)
    2
  • manjericão só as folhas
    10 g
  • cardamomo em pó
    ¼ c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    50 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • água
    1000 g
  • lombos de bacalhau demolhado
    4
  • limão cortado em rodelas
    1
  • rama de cherovia
    30 g
  • agrião
    150 g
  • folhas de hortelã
    5 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    10 g
  • amêndoa laminada
    10 g
  • sementes de girassol
    5 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 400.7 kcal / 1676.6 kJ
Białko 49.5 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 1010.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...