
Urządzenia i Akcesoria
Pain à la banane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts
Składniki
-
de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule100 g
-
de sucre en poudre150 g
-
de farine de blé et un peu pour le moule180 g
-
œufs2
-
de sel½ c. à café
-
de bananes bien mûres coupées en morceaux300 g
-
de levure chimique1 sachet
-
de bicarbonate de sodium½ c. à café
-
de jus de citron (opcjonalnie)10 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
305.3 kcal /
1278.9 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
522.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja