Pain à la banane

Pain à la banane

4.8 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts

Składniki

  • de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
    100 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    180 g
  • œufs
    2
  • de sel
    ½ c. à café
  • de bananes bien mûres coupées en morceaux
    300 g
  • de levure chimique
    1 sachet
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de jus de citron (opcjonalnie)
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 305.3 kcal / 1278.9 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 522.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...