Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'huile d'olive
- 140 g de gousses d'ail pelées (env. 3 têtes de gros calibre)
- 1 c. à thé de poivre noir en grains
- 1 feuille de laurier déshydratée
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4609.8 kJ / 1101.8 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 48.6 g
- Tłuszcz
- 99.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 26.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Confit de tomates cerise rôties au miel
45 min
Jus d'orange frais
5min
Frittata en coupelles à la vapeur
45 min
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Paillassons de pommes de terre
35 min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Paillassons de pommes de terre (TM6)
35 min
Praliné
30 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Coleslaw au Découpe-Minute
10min