Cuisson de l'épeautre complet

Cuisson de l'épeautre complet

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 200 - 400 g de graines d'épeautre (voir conseil)
  • 10 - 20 g d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 400 - 800 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 610 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 1028.3 kJ / 245.8 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...