Cuisson de l'épeautre perlé

Cuisson de l'épeautre perlé

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • d'épeautre perlé
    200 - 500 g
  • d'eau
    400 - 700 g
  • de sel
    ½ - 1 ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 217.5 kcal / 910.6 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 37.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...