Cuisson de l'épeautre perlé

Cuisson de l'épeautre perlé

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions

Składniki

  • 200 - 500 g d'épeautre perlé
  • 400 - 700 g d'eau
  • ½ - 1 ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.6 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 910.6 kJ / 217.5 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 37.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 37.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...