Wersje kompatybilne
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stuffing Mixture
- 50 g white bread
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 bunch fresh parsley, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Chicken, Vegetables and Rice
- 1250 g water
- 200 g basmati rice
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp cumin seeds
- 3 chicken breasts, butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
- 6 slices Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
- 400 g courgettes, peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
- 200 g carrots, peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2663.7 kJ / 636.6 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 57.3 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1321.7 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Broccoli and Apple Salad
5min
Guinness® Bread
1h 45 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Strawberries and Cream (TM6)
20min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10 min
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Cullen Skink
45 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min