Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Seabass Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Peruvian yellow capsicum marinade
-
yellow capsicums cut in pieces320 g
-
milk140 g
-
water160 g
-
celery stalk10 g
-
fresh ginger5 g
-
shallots (approx. 3 shallots)30 g
-
lime juice30 g
-
salt1 pinch
-
Hainan yellow capsicum sauce½ tsp
-
light soy sauce1 tbsp
Raw seabass salad
-
seabass fillets400 g
-
sea salt10 g
-
sweet corn on the cob separate kernels and leaves1
-
water500 g
-
fresh red chillies5 g
-
shallots20 g
-
lime juice40 g
-
English celery leaves only4 stalks
-
fresh coriander leaves only4 stalks
-
crispy fried shallots30 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.6 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Chawanmushi
1 godz. 15 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Yam Rice
45 min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 min