Peruvian Seabass Salad

Peruvian Seabass Salad

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions

Składniki

Peruvian yellow capsicum marinade
  • yellow capsicums cut in pieces
    320 g
  • milk
    140 g
  • water
    160 g
  • celery stalk
    10 g
  • fresh ginger
    5 g
  • shallots (approx. 3 shallots)
    30 g
  • lime juice
    30 g
  • salt
    1 pinch
  • Hainan yellow capsicum sauce
    ½ tsp
  • light soy sauce
    1 tbsp
Raw seabass salad
  • seabass fillets
    400 g
  • sea salt
    10 g
  • sweet corn on the cob separate kernels and leaves
    1
  • water
    500 g
  • fresh red chillies
    5 g
  • shallots
    20 g
  • lime juice
    40 g
  • English celery leaves only
    4 stalks
  • fresh coriander leaves only
    4 stalks
  • crispy fried shallots
    30 g
  • freshly ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 142 kcal / 595 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 6.5 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...