Pains Bao au porc à la sauce BBQ

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 pièces

Składniki

Les pains Bao
  • d'eau
    785 g
  • de sucre
    45 g
  • de levure boulangère sèche
    2 c. à café
  • de farine de blé
    400 g
  • d'huile d'olive
    45 g
  • de sel
    1 c. à café
  • huile d'olive pour le récipient
Le porc effiloché à la sauce BBQ
  • d'eau
    500 g
  • de filets de porc dénervé
    350 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre, moulu
    2 c. à café
  • de paprika doux
    2 c. à café
  • d'assaisonnement à l'italienne
    2 c. à café
  • de sauce hoisin
    150 g
  • laitue iceberg
  • de concombre en rondelles
    250 - 300 g
  • d'oignons en botte ciselé en fines lamelles
    1 bouquet

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 241.4 kcal / 1010 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 808.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...