
Urządzenia i Akcesoria
Bouillon de légumes pour fondue chinoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
1000 g
Składniki
-
d'oignons coupés en quartiers80 g
-
gousses d'ail2
-
d'huile de tournesol1 c. à soupe
-
de mélange de légumes pour potage (p. ex. carottes, poireaux et céleri), en morceaux600 g
-
feuille de laurier, sèche1
-
d'eau1500 g
-
de sauce de soja selon les goûts60 - 80 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
39.8 kcal /
166.6 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
5.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
557.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fondue chinoise
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria