Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mayonnaise
- 50 g de crème fraîche
- 100 g de ketchup
- 10 g de cognac
- 5 g de jus de citron
- 1 pincée de paprika, fort
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 1168.4 kJ / 4893.3 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 114 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30 min
Dip au fromage frais et aux herbes
10min
Moutarde de Bénichon
40 min
Séré aux herbes
10min
Mousse au thon
5min
Riz Casimir
45 min
Mousse au thon
10min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
French dressing raffiné
15 Min
Beurre aux herbes
5min
Sauce à l’ail
15 Min
Sauce à salade à la française
20 min