Poivron farci à la viande, coulis de tomates

Poivron farci à la viande, coulis de tomates

4.6 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 2 c. à café de basilic déshydraté
  • 100 g de carotte coupée en morceaux
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées
  • 60 g de tomates séchées à l'huile
  • 30 g de filets d'anchois à l'huile
  • 500 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
  • 80 g de vin rouge
  • 150 g d'oignons coupés en quatre
  • 50 g d'huile d'olive
  • 3 - 4 poivrons rouges (250-300 g chacun)
  • 1 c. à café de paprika doux
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 60 g de raisins secs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 659.9 mg
Białko 20 g
Kalorie 1936 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 31.7 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Węglowodany 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...