Poivron farci à la viande, coulis de tomates

Poivron farci à la viande, coulis de tomates

4.6 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • de basilic déshydraté
    2 c. à café
  • de carotte coupée en morceaux
    100 g
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • d'olives vertes dénoyautées
    150 g
  • de tomates séchées à l'huile
    60 g
  • de filets d'anchois à l'huile
    30 g
  • de viande hachée mixte, porc et bœuf
    500 g
  • de vin rouge
    80 g
  • d'oignons coupés en quatre
    150 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • poivrons rouges (250-300 g chacun)
    3 - 4
  • de paprika doux
    1 c. à café
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de raisins secs
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 463 kcal / 1936 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 31.7 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Sód 659.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...