Poulpe "à Lagareiro"

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • de petites pommes de terre à chair ferme, avec leur peau et nettoyées
    1000 g
  • de gros sel
    100 g
  • d'eau
    100 g
  • poulpe (environ 1000 g), coupé en gros morceaux
    1
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousses d'ail
    6
  • de coriandre fraîche
    20 g
  • d'huile d'olive
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 481.1 kcal / 2013.1 kJ
Białko 37.8 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 6993.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...