
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt czekoladowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki100 g
-
jajek8
-
cukru200 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
mąki pszennej200 g
-
kakao25 g
-
proszku do pieczenia1 czubata łyżeczka
-
soli2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
167.8 kcal /
702 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
26.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
81.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska