
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt kakaowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
mąki pszennej200 g
-
kakao naturalnego, niesłodzonego30 g
-
proszku do pieczenia (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
soli1 szczypta
-
jajek8
-
cukru200 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
134.5 kcal /
562.8 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
44.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Krem kokosowy
15 min
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Tort Czarny Las
5 godz.
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48 godz.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48 godz.
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Biszkopt
1 godz. 50 min