
Urządzenia i Akcesoria
Wilgotny biszkopt z olejem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
jajek8
-
cukru220 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
mąki pszennej240 g
-
proszku do pieczenia1 łyżeczka
-
soli2 szczypty
-
oleju60 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
173.9 kcal /
727.5 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
72.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14 godz.
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 min
Krem michałkowy biały
6 godz. 20 min
Żelka truskawkowa do tortów
3 godz. 45 min
Biszkopt czekoladowy
4 godz.
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48 godz.