
Urządzenia i Akcesoria
Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji
Składniki
-
mąki ryżowej, białej (patrz wskazówka)90 g
-
skrobi ziemniaczanej80 g
-
proszku do pieczenia, bezglutenowego (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
migdałów, w płatkach60 g
-
jajek8
-
cukru200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
140.5 kcal /
587.7 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
22.5 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
31.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE TORTY
22 Przepisy
Polska
Polska