Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)
TM6 TM5

Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)

4.7 (80 ocen)

Składniki

  • 90 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówka)
  • 80 g skrobi ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego (opcjonalnie)
  • 60 g migdałów, w płatkach
  • 8 jajek
  • 200 g cukru

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
587.7 kJ / 140.5 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
22.5 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.7 g
Sód
31.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy