Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)

Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)

4.7 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
16 porcji

Składniki

  • mąki ryżowej, białej (patrz wskazówka)
    90 g
  • skrobi ziemniaczanej
    80 g
  • proszku do pieczenia, bezglutenowego (opcjonalnie)
    1 łyżeczka
  • migdałów, w płatkach
    60 g
  • jajek
    8
  • cukru
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 140.5 kcal / 587.7 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 22.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 31.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...