Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
- 250 g de pan blanco semiduro en trozos (2-3 cm)
- 80 g de cebolla en trozos
- 6 ramitas de perejil fresco (tallos y hojas separados)
- 25 g de mantequilla
- 200 g de leche
- 3 huevos
- 2 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta recién molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1000 g de agua
- 4 alitas de pollo (aprox. 600 g)
- 200 g de verduras variadas (por ej. zanahoria, cebolla, apio) en trozos (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo ibérico
1h 10 min
Sopa de arroz
30 min
Caldo de verduras
35 min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Caldo de gallina
1h 10 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Preparaciones básicas judías blancas (Batch cooking)
14sa 45 dk
Sopa con albondiguillas
45 min
Caldo base
55 min
Sopa de picadillo con garbanzos
1h
Caldo de ave y jamón
1h 5 min
Caldo de pollo
30 min