Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri

3.9 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • 100 g di patatine in sacchetto
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di porri a fette (1 cm)
  • 8 medaglioni di nasello senza pelle e senza osso (600-700 g)
  • 50 g di miele
  • 150 g di patata sbucciata e a pezzi
  • 10 g di sale
  • 500 g di brodo vegetale
    500 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 898 mg
Białko 16.6 g
Kalorie 921 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...