Asperges et sauce tartare au séré

Asperges et sauce tartare au séré

4.5 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

La sauce tartare
  • de persil frais (env. 10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de cornichons en morceaux (3 cm)
    60 g
  • d'oignons coupés en deux
    30 g
  • œufs cuits durs
    2
  • d'huile de tournesol
    150 g
  • œuf frais (voir conseils)
    1
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de moutarde
    2 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    2 pincées
  • de séré demi-gras
    250 g
Les asperges
  • d'eau
    600 g
  • d'asperges, blanches pelées
    1100 g
  • de sel
    1 ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 504 kcal / 2088 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...