Mousse à la truite

Mousse à la truite

4.1 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 morceaux

Składniki

  • échalotes coupées en deux
    4
  • de filet de truite fumé en morceaux (env. 4 filets)
    250 g
  • de crème fraîche, min 30% M.G.
    150 g
  • de sel fin
    ¼ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • de pain de seigle (voir conseil) ou pain brun, coupé en morceaux (Ø 4-5 cm)
    20 tranches
  • d'aneth fraîche pour la garniture
    4 - 5 brins

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 62 kcal / 257 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...