Magret de canard, chou rouge et céleri-rave

Brak ocen
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions

Składniki

  • de chou rouge en morceaux
    300 g
  • de sel
    155 g
  • de vin rouge
    100 g
  • de vinaigre balsamique
    100 g
  • de jus de pomme
    100 g
  • grains de poivre noir
    2
  • d'étoile de badiane
    ¼ morceau
  • clou de girofle
    1
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • de céleri-rave épluché, en dés (3 cm)
    260 g
  • d'eau
    3310 g
  • magrets de canard avec la peau sans os (env. 200 g par pièce, sans graisse)
    2
  • de lait
    130 g
  • de crème fraîche, 30 % de matières grasses
    130 g
  • de sel
    5 g
  • de jus de betterave
    70 g
  • de beurre froid, en morceaux
    60 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 819 kcal / 3426 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Sód 31413 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...