Urządzenia i Akcesoria
Creamy coconut yoghurt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 18 godz.
4 portions
Składniki
Coconut cream
-
desiccated coconut or shredded coconut300 g
-
filtered water800 g
-
coconut oil (see Tips)100 g
Coconut yoghurt
-
tapioca starch1 ½ tbsp
-
agar agar (see Tips)1 ½ tsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
1455.3 kJ /
346.5 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Stretchy melty cheese
20 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Coconut milk
5 min
Nut and seed butter
10 min
Gluten free pizza base
35 min