Urządzenia i Akcesoria
Fish pie with mashed potato topping
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Fish pie filling
-
olive oil plus extra for greasing40
-
boneless white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)670 g
-
smoked salmon cut into strips (6 x 2 cm)160 g
-
cherry tomatoes cut into halves330 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
brown onions cut into halves1 ½
-
leeks (approx. 150 g), trimmed and cut into pieces1 ½
-
bacon cut into pieces160 g
Velouté sauce
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 6 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
plain flour40 g
-
water170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sour cream or pouring (whipping) cream100 g
Mashed potato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)70 g
-
floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
salt to taste1 tsp
-
full cream milk330 g
-
butter40 g
-
ground nutmeg (optional)1 - 2 pinches
-
butter for shaving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
805.1 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
2211.8 kJ /
528.6 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
12.9 g
Węglowodany
34.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Fish pie
1 godz. 15 min
Kedgeree
45 min
Victoria sponge cake
1 godz. 20 min
Shortcrust pastry
5 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Toad in the Hole
1 godz.
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min