
Urządzenia i Akcesoria
Lupini cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
450 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Wartości odżywcze na 450 g
Kalorie
777.8 kcal /
3266.8 kJ
Białko
42.5 g
Tłuszcz
31.8 g
Węglowodany
71.8 g
Błonnik
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beetroot and horseradish relish
50 min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Vegan mayonnaise
15 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Plant-based parmesan
5 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Coconut milk
5 min
Silverbeet dahl
8 godz. 40 min
Hemp milk
5 min
Vegan butter
8 godz. 5 min