Urządzenia i Akcesoria
Lupini cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
450 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
preserved lupini beans drained and skins removed (see Tips)250 g
-
lemon juice (see Tips)20 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
salt1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
nutmeg1 pinch
-
filtered water380 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
gluten free cornflour30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Białko
42.5 g
Kalorie
3266.8 kJ /
777.8 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
28.5 g
Węglowodany
71.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet cashew stir-fry
30 min
Oat milk
25 min
Cashew pouring cream
35 min
Plant-based parmesan
5 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Fruit jellies
4 godz.
Brandy cashew cream
5 min
Vegan butter
8 godz. 5 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Apple and spice shrub
48 godz. 35 min