Urządzenia i Akcesoria
Zeppole di San Giuseppe
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
25 pezzi
Składniki
Crema pasticcera
-
100 g di zucchero
-
70 g di farina tipo 00
-
½ bustina di vaniglia in polvere
-
500 g di latte intero
-
2 uova medie
Impasto per zeppole al forno
-
125 g di acqua
-
90 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
125 g di farina tipo 00
-
3 uova medie
Terminare la preparazione
-
25 g di zucchero
-
25 amarene sciroppate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3 g
Kalorie
443 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastiera
15 godz.
Torta Babà napoletana
8 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Pan di Spagna
1 godz.
Pasta choux
2 godz.
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Paris Brest
3 godz. 30 min
Cavatelli
1 godz. 30 min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min