Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
olive oil2 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)1
-
shallot cut into halves (approx 30 g)1
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
tomato passata300 g
-
bay leaf, dried1
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2241 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and pea risotto
30 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Family burger pie
1 godz. 25 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Lamb sausage ragu
30 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1 godz.
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Baked chicken pizzaiola
55 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Smash burger taco
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min