Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
olive oil2 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)1
-
shallot cut into halves (approx 30 g)1
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
tomato passata300 g
-
bay leaf, dried1
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2241 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Pastie slice
55 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Chicken pizzaiola
50 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Sausage and pea risotto
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min