Pâté de lapin

Pâté de lapin

4.4 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
10 portions

Składniki

  • de viande de lapin, en morceaux et désossée
    850 g
  • de lardons fumés
    200 g
  • de gorge de porc détaillée en dés
    500 g
  • d'oignons coupés en deux
    200 g
  • d'échalotes
    200 g
  • de persil frais
    10 brins
  • de thym frais
    2 branches
  • de sauge fraîche (opcjonalnie)
    5 feuilles
  • de cognac
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    20 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    10 g
  • œuf
    1
  • feuilles de laurier frais
    3
  • crépine de porc
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 346 kcal / 1447 kJ
Białko 31.4 g
Tłuszcz 22.1 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...