Urządzenia i Akcesoria
Pane al latte
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
20 fette
Składniki
-
35 g di burro a pezzi + q.b.
-
200 g di latte
-
1 cucchiaino colmo di lievito di birra disidratato, (10 g)15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
15 - 40 g di zucchero
-
370 g di farina manitoba
-
1 cucchiaino raso di sale
-
1 uovo leggermente sbattuto per spennellare
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
391 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coppia ferrarese
1 Std.
Pan Brioche
8 Std.
Baguette
4 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min