Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 50.2 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Il pane di Altamura
4小时
Pane al semolino
4小时
Mantovanine
2h 45min
Panini al curry e ricotta
2hod. 35min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Rosette
5hod. 20min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55 phút