Pea and Mint Risotto
TM6 TM5 TM31

Pea and Mint Risotto

4.3 ( 152 oceny )

Składniki

Pea and Mint Purée

  • 1 garlic clove
  • 50 g shallots halved
  • 20 g olive oil
  • 250 g frozen green peas
  • 100 g water
  • 1 bunch fresh mint leaves (approx. 10-15 g)

Risotto

  • 30 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 60 g shallots halved
  • 20 g olive oil
  • 200 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 450 g liquid vegetable stock salt-free, hot
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • ½ tsp ground black pepper or to taste
  • 100 g frozen green peas
  • pea shoots for serving
    lub rocket leaves for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
420 kcal / 1758 kJ
Białko
13.3 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
60 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy