Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
TM6 TM5

Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta

4.6 (208 ocen)

Składniki

  • 30 g dried porcini mushrooms, in small pieces
  • 70 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves (1 small handful)
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 150 g pancetta, smoked, diced (2 cm)
  • 150 g button mushrooms, sliced
  • 400 g risotto rice
  • 500 g boiling water, plus extra for soaking
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 50 g unsalted butter, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2141 kJ / 511 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
54.3 g
Tłuszcz
25 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy