Urządzenia i Akcesoria
Lemon Posset
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
lemons thin peelings of zest from 1 and 40 g juice2
-
caster sugar130 g
-
double cream580 g
-
ground ginger (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1.7 g
Kalorie
2203 kJ /
527 kcal
Tłuszcz
46.4 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Christmas Bread Sauce
15 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Summer Pudding
8 godz. 30 min
Rhubarb Crumble
55 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min